RENGÖRINGSPRODUKTER UTVECKLADE GENOM ERFARENHET

Vi på CSS har ägnat över 20 år åt att finslipa våra bil- och båtvårdsprodukter. Vår resa började inte bara med en affärsidé, utan med en verklig passion för fordon och deras skötsel. Produkterna utvecklade vi utifrån den funktion vi önskade samt att göra dessa med en hög så koncentration som är möjlig för att slippa frakta vatten och med detta spara pengar. Våra tvätt produkter är biologiskt nedbrytbara samt fria från VOC ( flyktiga lösningsmedel) och starka dofter för en trevligare och bättre arbetsmiljö.

Nu tar vi nästa steg genom att lansera ett eget varumärke och samarbeta med en svensk producent för att erbjuda våra produkter till företag över hela landet.

För oss på CSS handlar det inte bara om att sälja produkter. Vi värdesätter också service och strävar efter att förmedla våra djupa värderingar, såsom ödmjukhet, professionalism och en konstant strävan efter att bli ännu bättre.

Vi ser verkligen fram emot att välkomna dig till CSS-familjen och att tillsammans höja standarden för bil- och båtvård.

Alltid lite bättre, alltid lite snällare

Våra produkter ska vara bättre och vi ska alltid sträva efter att våra produkter är snälla mot miljön.

Bilvård 88
Marin 93
Lackskydd 98
Avfettning 84
”When words become unclear, I shall focus with photographs. When images become inadequate, I shall be content with silence.”
ANSEL ADAMS
”There is only you and your camera. The limitations in your photography are in yourself, for what we see is what we are.”
ERNST HASS
”Black and white are the colors of photography. They symbolize the alternatives of hope and despair to which mankind is subjected.”
ROBERT FRANK

HÄR KAN DU KÖPA VÅRA PRODUKTER